3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Heerlen

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Heerlen

Afvoer ontstoppen Heerlen? Hoort u een borrelend geluid uit uw afvoer of zit deze helemaal verstopt? Riool Ontstoppen Heerlen helpt u hier graag bij.

Op het internet worden veel manieren en gereedschappen aangeboden waarop u mogelijk uw riool kunt ontstoppen. Dit maakt het niet makkelijk om te besluiten wat wél en wat niet werkt.

Onze monteurs hebben de beste methodes voor u op een rij gezet. Krijgt u het niet voor elkaar zelf uw afvoer te ontstoppen? Schakel dan de hulp in van een professionele ontstopper.

Wilt u uw afvoer laten ontstoppen? Bel nu vrijblijvend met 045 203 27 87 om uw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Heerlen staat voor u klaar!

Ontstoppingsdienst Heerlen

Zit uw afvoer verstopt en woont u in of rondom Heerlen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen met elke verstopping.

De vakmannen van Afvoer Ontstoppen Heerlen helpen u graag met alle problemen in en rondom de afvoer. Wij bieden een pheerlende oplossing voor ieder problemen in uw afvoer.

Naast het feit dat wij uw afvoer kunnen ontstoppen, voorzien wij u ook van een vrijblijvend advies om te zorgen dat u uw riool en afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook is, Ontstoppingsdienst Heerlen staat klaar om u te helpen. Neem snel contact met ons op via 045 203 27 87 om uw klus te bespreken. Onze loodgieters kunnen in de meeste gevallen vandaag nog uw verstopping verhelpen!

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Hoort u een borrelend geluid uit de afvoer of loopt het water simpelweg niet meer goed door? Dan is de kans heel groot dat u te maken heeft met een heftige verstopping.

Wanneer je te maken hebt met een verstopping, raden we u altijd aan zo snel mogelijk contact op te nemen met een loodgieter. Des te langer u wacht, des te groter de schade wordt.

Spoelt uw afvoer niet meer door? Wacht dan niet en neem direct op met Afvoer Ontstoppen Heerlen. Dit kan via 045 203 27 87. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe!

Afvoerfilter schoonmaken

Wanneer u een verstopping wilt verhelpen, is het belangrijk om te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Bevindt de verstopping zich in de afvoer van een elektrisch apparaat als een vaatwasser of wasmachine, komt dit vaak door een ophoping in de filter van de afvoer.

Dit is erg eenvoudig. Haal de filter uit het apparaat en reinig deze onder een warme kraan of in een bak met water. Op het moment dat de filters droog zijn, kunt u deze terugplaatsen in het apparaat.

Is de verstopping nog niet weg? Dan zit de verstopping waarschijnlijk ergens anders. Neem dan contact op met Afvoer Verstopt Heerlen via 045 203 27 87.

Sifon controleren

Vrijwel elke afvoer is voorzien van een sifon. Dit is de zwanenhals vormige buis. Het is goed mogelijk dat hier een verstopping ophoopt. Denkt u dat dit het geval is? Dan kunt u deze eenvoudig ontstoppen.

aak is de sifon eenvoudig los te halen van de afvoer. Haal vervolgens het vuil uit de sifon, door deze goed door te spoelen met warm water.

Is de sifon weer goed schoon? Maak deze dan goed droog en zet hem terug op de afvoer.  Hopelijk is het probleem nu opgelost!

Is dit niet het geval en is uw afvoer nog verstopt? Schakel dan de hulp in van een professionele loodgieter op 045 203 27 87.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Wanneer de verstopping wordt veroorzaakt door vet, raden wij u aan uw afvoer dan te ontstoppen met zuiveringszout en azijn. Dit is een goedkope manier, waarmee u geen schade aanricht aan uw verstopte afvoer.

Vul een bak met water en gooi hier zuiveringszout (baking soda) bij. Meng dit goed door elkaar. Gooi de bak vervolgens leeg in de verstopt afvoer en laat dit een tijd intrekken.

Om het effect te versterken raden wij u aan het zout aan te mengen met azijn. Wanneer uw verstopping niet is verholpen, raden wij u aan contact op te nemen met 

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

Een volgende manier om een afvoerverstopping los te laten komen, is door het gebruik van de welbekende plopper.

Zet de plopper op de afvoer en beweeg deze met kracht op en neer. Hiermee creëert u zuigkracht waardoor het vuil in de leiding los zal raken. Deze methode werkt vaak zeer effectief wanneer uw afvoer verstopt is.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen door een ervaren monteur? Bel met Afvoer Ontstoppen Heerlen om uw situatie te bespreken 045 203 27 87.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectief middel om uw riool te ontstoppen is een ontstoppingsveer. Dit is een krachtige manier om hardnekkige verstoppingen te verhelpen.

Hoe doet u dit? Duw de ontstoppingsveer in de afvoer tot u de verstopping heeft bereikt. Zet hierbij niet teveel kracht, om schade aan uw afvoer te voorkomen.

Wanneer u de verstopping heeft bereikt, moet u voorzichtig duwen, draaien en trekken aan de veer. Op deze manier probeert u de verstopping los te maken van de afvoerwand.

Wil het niet lukken om uw afvoer te ontstoppen? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken met onze rioolspecialisten.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Om uw afvoer en riool zo lang mogelijk te kunnen gebruiken, raden wij u aan niet zomaar alles in door het riool te spoelen. Gooi daarom geen olie of frituurvet in een afvoer.

Ook raden wij u aan geen etensresten of andere voorwerpen door de gootsteen spoelt. Deze kunnen vast blijven zitten en ophopen tot een verstopping.

Vaak zien we dat verstoppingen geleidelijker wijs ontstaan. Daarom raden wij het aan uw riool en afvoer eens in de zoveel tijd na te kijken.

Wij kunnen onder andere met speciale apparatuur de staat van uw afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen zoals een verstopte afvoer ontwikkelen.

Bent u op zoek naar een Ontstoppingsdienst in Heerlen? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Heerlen via 045 203 27 87.

Kosten afvoer ontstoppen

Een verstopte afvoer kan voor grote problemen zorgen. U natuurlijk wilt dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Wij raden u aan een ervaren Ontstoppingsdienst in Heerlen in te schakelen. Wij komen zo snel mogelijk uw afvoer ontstoppen.

Elke afvoer verstopping is anders. De prijs die wij in rekening brengen is afhankelijk van een aantal factoren. Wij houden rekening met de benodigde arbeidsuren en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties. Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Riool Ontstoppen Heerlen staat voor een eerlijkheid en transparantie. Voordat wij aan de slag gaan, stellen wij een prijsopgave op. Zodra u hiermee akkoord bent, gaan wij aan het werk!

Neem dan gerust contact op met Afvoer Verstopping Heerlen via 045 203 27 87. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Heerlen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Heerlen? Riool Ontstoppen Heerlen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Heerlen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Heerlen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Heerlen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Heerlen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Heerlen?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Heerlen via 045 203 27 87. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 045 203 27 87

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Heerlen?

De prijzen van Riool Ontstoppen Heerlen zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Heerlen komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Heerlen?

Ontstoppingsdienst Heerlen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Heerlen verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Heerlen helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Heerlen bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Heerlen inschakelen? Neem gerust contact op via 045 203 27 87.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Heerlen en omstreken. Waar u ook woont in Heerlen, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Heerlen-stad, Hoensbroek, Heerlerbaan of Heerlerheide. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 045 203 27 87 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Heerlen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Heerlen op 045 203 27 87.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Heerlen? Neem gerust contact op via 045 203 27 87.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Heerlen op 045 203 27 87.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Hebben wij een rioolinspectie uitgevoerd? Dan heeft u drie maanden garantie op onze werkzaamheden.

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

  • eerste uur
  • inclusief arbeid & btw
  • inclusief machinekosten

121

NA STARTTARIEF

  • per kwartier
  • inclusief arbeid & btw
  • inclusief machinekosten

30,25

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Heerlen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

HC Nova

Riool Ontstoppen Heerlen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Quatro Cinema

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Heerlen.

Esther

Zuyderland MC

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Heerlen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button